Отдых в Украине|Полезная информация|О компании|Авиа туры Зарубеж |Сотрудничество|Welcome to Ukraine|Визы\Паспорта\Детские проезные|Страны

НОВОРІЧНІ ТУРИ 2024 ЗАКОРДОН

On-lile бронювання

Бронь АВИАБИЛЕТОВ

НОВОРІЧНІ ТУРИ 2024 - АВТОБУС З КИЄВА новорічний тур в КАРПАТИ 2024 Заказать

НОВОРІЧНІ ТУРИ 2024 - АВТОБУС З КИЄВА новорічний тур в КАРПАТИ 2024: Ясіня, Буковель, Драгобрат, Яремча, Верховина

Святкові дива в особливу Новорічну ніч в одному з найдивовижніших місць України
в мальовничих Карпатах в нашому турі з Києва разом з Вояж Організейшн Груп!
Зустрічайте Новий 2024 рік ПЕРЕМОГИ у найпопулярнішому курорті Карпат - Яремче!
Новорічний тур до Карпат для любителів спокійного відпочинку та SPA-релаксу.

НР ЕС

 

  Дати проведення новорічної програми 2024: 29.12.2023 - 03.01.2024

 

  Ціна новорічного тура 2024: 8730 грн

 


 

1 день 29.12.2023

18-30 – 19-00 збір групи: станція метро “Житомирська” (біля автосалону “Infiniti”).

19:00 – Виїзд в новорічний тур в Карпати з Києва

21:00 – зупинка і посадка пасажирів в м. Житомир, центральний автовокзал.
23:30 – Зупинка і посадка туристів в м. Рівне (автозаправка “WOG” на об’їзній дорозі);
01:30 – Зупинка та посадка туристів у м. Львів (заправка ОККО на окружній Львова біля повороту на Гамаліївку)

2 день 30.12.2023

Шо у цей день файного на нас чекає?

Розваги на висоті 1000 метрів над рівнем смерек з видом на гору ГОВЕРЛА!

відвідай садибу св. Миколая та отримай море емоцій;

майстер клас з виготовлення ялинок та віночків з хвої;

куємо щастя на висоті 1000 м. над рівнем смерек;

гуцульські делікатеси за давніми рецептами;

перша у Карпатах резиденція фірмових наливок;

санки, сноутюбінг

Додай Перцю у свій відпочинок

Полонина перці – місце де панує щастя!

07:00 – 08:00 – Ранній приїзд до Ясиня.

Карпати. Туристів зустрічають господарі готелів(садиб) і проводять поселення.

Сніданок та вільний час.

ДЕ ПРОВЕСТИ ЦІКАВО І З КОРИСТЮ ВІЛЬНИЙ ЧАС

1)– Бажаючим покатататися на лижах або сноубордах пропонуємо виїзд на гірськолижні курорти Буковель або ж Драгобрат (трансфер оплачується додатково).

2)– Для любителів спокійного відпочинку, пропонуємо факультативну екскурсію “Резиденція святого Миколая, Буковель та Яремче” (700 грн/дорослі, 650 грн/діти).

Яблуницький перевал

(Яблунецький, Татарський) – ворота в Закарпаття, висота – 931 м над рівнем моря. Це межа між Івано-Франківською та Закарпатською областями, між Прикарпаттям та Закарпаттям. Чудове місце для туризму, відпочинку та споглядання неповторних Карпатських красот. Звідси відкриваються захоплюючі дух панорами гірських полонин, що потопають у зелені весною та влітку, покриваються позолотою восени та ховаються під білосніжні ковдри взимку, а також можна побачити вершини гір, що так і тягнуться ген за хмари. Просто неймовірна краса! Приготуйте фотоапарати!

Полонина Перці + резиденція святого Миколая

А ти вже придумав, шо будеш робити цеї зими? Єк нє, то Перці мают для тебе програму. Хочеш потрапити у незабутню пригоду? Бажаєш аби відпочинок в Карпатах вдавсі? Тоді поринь у дух гуцульського краю на  Полонині Перці.

БУКОВЕЛЬ

– найбільший гірськолижний курорт України. Взимку ми пропонуємо Вам насолодитись катанням на лижах, сноубордах, санчатах та ковзанах. Курорт привабливий як для професіоналів, так і для початківців, лижні траси задовольнять найвимогливіших профі-екстремалів, а розвинена інфраструктура курорту запропонує масу розваг і задоволення для любителів. Але потрібно відмітити, що вартість такого відпочинку – вище середнього.

Перевернута Хата (фотопауза)

Неподалік гірськолижного курорту “Буковель” можна побачити незвичайну архітектурну споруду – Перевернуту Хату. Це одне з перших архітектурних див сучасної України. Щоденно сотні автомобілів та десятки туристичних автобусів зупиняється поряд, щоб зробити світлини на згадку.

Перевернуту хату гуцульські майстри-теслі звели усього за півтора місяці. Спочатку планували облаштувати в ній невеличкий отель, проте ця ідея не втілилася в життя. Зараз в середині діє музей та розміщені криві дзеркала. На території діє виставка 3D картин та страусина ферма. Поруч розташовано досить великий сувенірний ринок.

ЯРЕМЧЕ

– Один з найвідоміших курортів Прикарпаття, розташований в мальовничому місці на річці Прут між двома горами. Розвинута сітка оздоровчих і санаторних закладів приваблює гостей не тільки з України, але й із зарубіжжя. Потрібно віддати належне жителям міста ЯРЕМЧА та найближчих сіл, які зберегли давні народні звичаї та обряди. Через місто пролягає дорога до Говерли – найвищої вершини Українських Карпат.

Ну і звичайно сувенірний ринок… Такого розмаїття гуцульських виробів, сувенірів, пледів і всього-всього всякого-різного, ви не побачите ніде! Наразі приготуйте гаманці

› Вільний час, вечеря, відпочинок. Ввечері можна побувати в нічному клубі.

3 День 31.12.2023

Сніданок. Обираємо свій варіант відпочинку серед кількох:
1)Виїзд на гірськолижні курорти Буковель чи Драгобрат (трансфер оплачується додатково), Катання на лижах, сноубордах.
2)Виїзд на факультативну (790 грн/ос) екскурсію «Магія Карпат».
Верховина (Жаб’є)

*Екскурсія відбувається при наявності мінімальної кількості туристів – 10 осіб.

Побачимо унікальний австрійський віадук у Ворохті, завітаємо в гості до справжнього трембітаря, відвідаємо музей «Галєрію» та завітаємо до музею “Хата-гражда”

переїзд до Ворохти. Огляд та фотографування австрійського віадуку (на період війни огляд з автобусу без зупинки та фотографування)

Австрійський віадук в Ворохті – збудований за часів, коли Ворохта входила до складу Австро-Угорської держави. В 1895 році його збудували військовополенні італійці і з тих пір віадук в Ворохті милує око багатьох подорожуючих. Збудований з каменю, загальною довжиною 130 метрів, міст являється справжньою перлиною архітектурної спадщини Карпат. Урочистості та помпезності мосту надають чисельні арки, які в наші дні було майстерно прикрашено муралами на яких зображені сцени з відомої повісті «Тіні забутих предків».

Хата-музей «Хата-Гражда»

Перші згадки про дану будівлю датуються1858 р. В кінці 19ст тут проживала родина Харуків у яких часто бували Іван Франко, Михайло Коцюбинський та Володимир Гнатюк. В 1964 році хату-гражду використовував Сергій Параджанов при зйомках відомого фільму “Тіні забутих предків”.

Ґражда складається із трикамерної хати (хата+сіни (хороми) +хата), бокових та задньої притул, перпендикулярної кліті й огорожі. Навіси огорожі досить широкі – понад два метрів, які залишають вузьку смужечку двору. Двір викладений плиткою. У хаті зібрано багато автентичних предметів гуцульського побуту.

відвідування музею Романа Кумлика або У Трембітаря

Справжньою родзинкою музеїв являється велика колекція різноманітних музичних інструментів, які не лише можна побачити, а почути. Екскурсія перетворюється в концерт, а концерт

продовжується екскурсією.

Час на обід

відвідування музею Галєрія

Музей Галєрія гуцульських традицій та обрядів — приватний музей у Верховині, присвячений збереженню гуцульських традицій та обрядів.

Ви дізнаєтеся про звичаї, обряди та народні прикмети, що сформувалися на Гуцульщині в давні часи і існують по наш час.

Ви зможете сфотографуватися в гуцульському вбранні та скуштувати смачної настоянки з обрядом “Дай Боже”.

Підготовка до святкування Нового року 2024. Зустріч Нового року попередньо замовляється в ресторані “Дача” (2000 грн/ос) 

Святкування Нового 2024 року!!!

Увага! Інформація щодо святкуваня нового року буде уточнена за 2 тижні до виїзду.

З Новим 2024 роком!

4 День 01.01.2024

Пізній сніданок та вільний час.
Факультативна поїздка до засніжених Карпатських гір з частуванням (1290 грн / чол, діти до 12 років 1100 грн)

*Екскурсія відбувається при наявності мінімальної кількості туристів – 14 осіб

**Окрім глінтвейну – алкоголю не передбачено. За бажанням візьміть необхідний для вас алкоголь.

на спеціалізованому транспорті (ГАЗ-66 з м’якими сидіннями). По дорозі ми зможемо насолодитися прекрасними пейзажами Карпатських гір. На вас очікує смачний бограч, шашлики та

гарячий глінтвейн(входить до вартості). Катання на санках, пакетах та іншому доступному після святкування Нового року транспорті ) (прохання всім транспортом, запастися завчасно)

Очікуючи приготування смачного шашлика та бограча, вас очікує катання на коні (входить до вартості факультативу, 1 кінь на групу)

Для бажаючих  – трансфер на Буковель.

Вечеря. За бажанням розваги – більярд або сауна.

5 День 02.01.2024

Сніданок. Обираємо свій варіант відпочинку серед кількох:

1)Виїзд на гірськолижні курорти Буковель чи Драгобрат (трансфер оплачується додатково), Катання на лижах, сноубордах.
2)Виїзд на факультативну (450 грн/ос) екскурсію “Перлини Карпат“. Відвідуємо Рахів, Центр Європи, Кваси (мінеральні джерела Буркут), водоспад Труфанець та Струківську церкву в Ясінях.
Струківська церква (Церква Вознесіння Господнього)

Цікаву легенду про заснування Струківської церкви і самого містечка Ясіня, в якому знаходиться церква, розповість вам наш екскурсовод.

А от що стосується цінності цього християнського храму, то це, безперечно, верх майстерності і досконалості в гуцульських традиціях дерев’яного будівництва. Церква, до речі, занесена в список світової спадщини ЮНЕСКО.

Труфанецький водоспад

Зі схилів Свидівецького хребта несе свої води до Чорної Тиси гірський потічок Труфанець. І ось в одному скелястому місті потічок вирішив скоротити шлях і пригнув з 36-метрової висоти вниз до річки.

Так утворився водоспад, названий в честь цього хороброго потоку – Труфанецьким.

Це неймовірно красиве видовище – падаючі каскадом потоки води серед первозданної карпатської природи! Водоспад Труфанець – найвищий в Закарпатті, і при цьому найдоступніший, – знаходиться прямо біля автомобільної траси. Насолоджуйтесь!

Рахів

Чи знаєте ви, що Рахів – найвисокогірніше місто в Україні? А перепад висот в самому місті сягає 500 метрів!? А ще, саме в Рахові знаходиться Центр Європи! А ще, Закарпатська Гуцульщина, в  тому числі Рахівщина, – самий західний регіон України! А ще – це неймовірної краси край! Але саме велика цінність Закарпатської Гуцульщини – це її люди! Так знати своє коріння, і так цінити та знати і зберігати національні традиції сьогодні мало хто може!

Кваси

Живописне гірське село, над яким ніби схилились найвищі карпатські вершини, серед яких і двотисячник Петрос, відоме не тільки своєю красою. Тут знаходяться джерела з цілющою водою, їх тут більше 80-ти. А місцеві жителі називають цифру 200, кажуть місця знати потрібно! Цілющі мінеральні води та чисте гірське повітря – справжній скарб цього краю. Недарма в радянські часи саме в Квасах проходили реабілітацію льотчики-космонавти, після польотів в космос.

Відвідування крафтової броварні “Ципа”

17:30-18:00 Вечеря.

18:30 Збір туристів біля автобуса. Виїзд комфортабельним автобусом до Києва.

6 День 03.01.2024

Приїзд до Києва з гарним настроєм та масою вражень рано-вранці (орієнтовно о 06:00).

До наступних подорожей разом з Вояж Організейшн Груп!

ЦІНА НА НОВОРІЧНИЙ АВТОБУСНИЙ ТУР 2024 З КИЄВА

Ціна туру: від 8730 грн

КАРПАТСЬКИЙ ГОТЕЛЬ-КОТЕДЖ АБО ТУРБАЗА (зручності в кімнаті) - 8730 грн

діти до 12 років: знижка від вартості туру - 400 грн

одномісне розміщення: доплата до вартості туру +2150 грн

Новорічний банкет: (за бажанням) - доплата 2000 грн/дорослого / діти до 16 років - 1800 грн

Купити новорічний тур 2024 в Карпати автобусом з Києва

электронной почте:

044-332-67-42

044-362-86-59

093-723-10-33

095-611-55-41

Надіслати запит на бронь Новорічної програми 2024 ви зможете відправивши запит на Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

ДО ЦІНИ НОВОРІЧНОЇ ПРОГРАМИ 2024 ПОРАХОВАНО:

проїзд комфортабельним автобусом по програмі

проживання в готелі – 3 ночі,

харчування: 4 сніданки та 4 вечері,

супровід гідом-екскурсоводом,

страхування на час подорожі.

ДОПЛАТИ В ТУРІ:

Новорічний бенкет (2000 грн/ос) – оплачується при купівлі туру

факультативні екскурсії,

вхідні квитки на екскурсійні об’єкти,

додаткове харчування,

дегустації,

особисті витрати, сувеніри.

НАШІ КОНТАКТИ ДЛЯ ЗАМОВЛЕНЬ

044-332-67-42

044-362-86-59

093-723-10-33

095-611-55-41

ЕЛЕКТРОННА ПОШТА Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Вартість факультативів та вхідних квитків за 1 особу:

Факультативна екскурсія “Резиденція святого Миколая, Буковель та Яремче” (вхідні квитки до Полонини Перці

з фірмовою екскурсією та дегустацією включені до вартості): дорослі – 700 грн / діти до 12 років – 650 грн.

Факультативна екскурсія “Магія Карпат” (вхідні квитки включені до вартості): дорослі – 790 грн / діти до 12 років – 740 грн.

Факультативна поїздка до гір 01.01 – 1290 грн / чол, діти до 12 років 1100 грн

Факультативна екскурсія “Перлини Карпат” – 450 грн / чол, діти до 12 років 400 грн

трансфери Ясіня-Буковель-Ясіня: дорослі – 250 грн / діти до 12 років – 200 грн.

трансфери Ясіня-Драгобрат-Ясіня: – загальний – 500 грн.

підйом канатно-крісельною дорогою на гору Буковель (в обидві сторони): загальний – 190 грн, пільговий – 130 грн,

прокат гірськолижного спорядження – від 150 грн,

Харчування:

До вартості включено:

+ 4 сніданки та 4 вечері, які приготовані зі святковим настроєм та любов’ю.

До вартості НЕ включено:

обіди, які відбувають на туристичних об’єктах,

новорічний бенкет.

ПРОЖИВАННЯ:

Котеджі в смт. Ясиня, Чорна Тиса Закарпатської; зручності в номері;

 

Новый Год в Каменец-Подольском 2024! Отель: Reikartz 4* Встретить Новый год 2024 в Каменец Подольский, Новый год в Каменец-Подольском от Вояж Организейшн Груп, Новый год 2024 туры Каменец-Подольский, Новый год 2024 экскурсии по новогоднему Каменец-Подольскому, Каменец Подольский туры на новый год 2024, Каменец-Подольский новогодние программы, РОждество Каменец-Подольский, Туры на Рождество в Каменец-Подольский. Каменец-Подольский отдых на Новый год 2024, Отдых на новый год 2024 в Каменец Подольском, Новогодний тур 2024 в Каменце-Подольском, Хотин, Черновцы. Автобусный новогодний ... Новый год 2024 в Каменце, Автобусный Тур на Новый Год www.vog.com.ua, Новогодний тур, Новогодний тур в Каменец-Подольский, где встретить новый год 2024, Новогодний тур 2024 в Каменце-Подольском;Королевский Каменец;, Новогодний тур в Каменец Подольский, Новый год 2024 в Каменец Подольский, Новогодний тур на Закарпатье, Автобусный Тур в Каменец, Новый год в Каменец Подольском, Новый год на Каменец Подольский, Встретьте Новый год 2024 в одном из самых прекрасных городов Украины – Каменец-Подольском, посетив одну из самых неприступных крепостей, Приглашаем встретить Новый год в Каменец-Подольском 2024 - разнообразные новогодние туры в Каменец-Подольский и лучшие предложения, Новый год 2024 в Каменец Подольском Вояж Организейшн Груп, Тур в Каменец-Подольский на Новый год 2024, Предлагаем Вашему вниманию экскурсионный тур в Каменец-Подольский на Новый год 2024. Экскурсионное обслуживание с гидом, Праздничная программа в туре Каменец Подольский на Новый год. Новый год Каменец Подольский 2024, новогодний ужин, новогодние забавы, Тур на Новый год в Каменец Подольском 2024, НОВЫЙ ГОД В КАМЕНЕЦ-ПОДОЛЬСКОМ, Новый 2024 год в Каменец-Подольском, туры в Каменец на новый год, автобусные туры по Украине на новый год, туры выходного дня, Новый год в Каменце-Подольском + Хотин + Черновцы, Новый год в Каменец-Подольском . Лучший отдых по доступным ценам от компании ВОГ, Каменец-Подольский приглашает встретить Новый год 2024 в незабываемой исторической атмосфере древнего города. Проживание в комфортном отеле,Популярный тур в Карпаты, Каменец-Подольский и Черновцы на Новый год 2024. Впечатляющий праздник в средневековом городе,  как  встречать новый год в Каменец- Подольском Автобусные новогодние труы по Укриане , тур в Каменец-подольский автобусом из Киева на новый год и рождество 2024, новый год, автобусные новогодние туры, каменец подольский, экскурсионные новогодние туры по Украине, Туры по Украине на Пасху, Экскурсии по Украине на Пасху, Туры на Пасху по Украине, Экскурсии на Пасху по Украине, Туры на Пасху в Каменец Подольский, Экскурсии на Пасху в Каменец Подольский, Туры на Пасху в Черновцы, Туры ан Пасху в Черновцы, Пасха туры, Туры на Пасху, Туры выходного дня на Пасху, Пасха, Паска, Пешеходная экскурсия по Камянцу-Подольскому: Пешеходная экскурсия по Старому и Новому замкам Каменца, Отель Рейкарц в Каменец Подольском, Номера отлея рейкартс в каменец подольском, Отель 7 дней в каменец подольском, Экскурсия в Черновицком Государственном университете (памятник архитектуры, бывшая резиденция православных митрополитов). Обед непосредственно на территории фортификационного исторического памятника Хотинская крепость. 15.00 - После вкусного обеда отправляемся на экскурсию за оборонительные стены крепости XI-XIX в. - Хотинский замок.

 

ЛЬВІВ: тури, екскурсії, готелі. бази відпочинку, дитячі табори

..

ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 4*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 3*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 2*
 

 

..

   
online pharmacy *** buy cialis professional