Отдых в Украине|Полезная информация|О компании|Авиа туры Зарубеж |Сотрудничество|Welcome to Ukraine|Визы\Паспорта\Детские проезные|Страны

НОВОРІЧНІ ТУРИ 2024 ЗАКОРДОН

On-lile бронювання

Бронь АВИАБИЛЕТОВ

Новорічні гірськолижні тури 2023 в Карпати: Буковель+Драгобрат+ Львів на зимові выхідні Заказать
Новорічні тури 2023 в Карпати з Києва: Ясиня Буковель+Драгобрат+ Львов на зимові канікули 2023 кращі пропозиції відпочинку ЗИМА 2023
 
Новорічний автобусний тур 2023 із Києва в гори: Буковель.  Ясиня. Драгобрат
Найкращі пропозиції святкування і зустрічі Нового року 2023 та Різдва в Україні. Автобусні новорічні тури з Києва та Львова в Карпатах, найнижчі ціни.Запрошуємо Вас зустріти Новий рік разом з нами. Найкращі програми, готелі, бенкети та екскурсії. Новий рік в Україні!

 
novogodniye_tury_po_ukraine_2017_noviy_god_v_chernigove_www.vog.com.ua.jpgНГ 0519      30.12.2023 - 04.01.2023
 
Купити гарячий новорічний тур на канікули і свята за вигідною ціною для незабутнього відпочинку. Святковий автобусний новорічний тур для молоді, для тих хто любить кататись на лижах, на санчатах, на сноутюбах, Активни й відпочинок та катання на бордах на кращих гірськолижних курортах Буковель та Драгобрат. Гірськолижний тур на Новий рік  в Ясиня та ззустріч Нового року 2023 в Карпатах.
цена тура Новый год 2023 Карпатах+Львов
 
від  5 250 грн
 
Святкова програма в Карпати на Буковель передбачає: трансфери в Ясиня - Драгобрат - Буковель с катанням на лижах, санках, сноуборді на кращих гірськолижних курортах України: Буковель та Драгобрат , екскурсійна програма Яремче, Ворохта, водоспади, підйом на панорамному підйомнику, Яблунецький перевал, святкування Нового 2023 року. Екскурсійна зимова програма 2023 по старовинному містичному місту Лева - .Львову. Дегустація сирів, пива, наливок.Екскурсі полониною перців.
 
КАТАЛОГ НОВОРІЧНИХ ТУРІВ 2023 УКРАЇНА
 
 

Гірськолижний тур на Новий Рік Зима 2023 в Ясиня, Буковель та Драгобрат і Львов

Програма святкового зимового тура на Новий рік 2023 ЗИМА 2023 в Карпатах Буковель.

Драгобрат. Ясиня

1 день 30.12.2022

20:00 – Збір групи біля станції метро Житомирська в м.Київ.

20:15 – Виїзд з Києва.

22:15 – Зупинка і посадка наших туристів в м.Житомир, центральний автовокзал.

2 день 31.12.2022

Приїзд в с. Ясіна Закарпатської області.

Розміщення у готелях (зручності в номері).

Сніданок. Вільний час.

Виїзд на гірськолижний курорт Буковель - катання на лижах, сноубордах і санчатах.

Інші розваги на ГК “Буковель:”

Сноупарк — обладнана спеціальна територія із різноманітними фігурними гірками для катання. Початківців інструктори навчать катанню на гірських лижах або сноуборді, а тим хто катається – покажуть майстер-класи з джиббінгу;

Родельбан «Speed ​​Fun» – швидкісна санна траса з віражами, поворотами і стрибками для особливої ​​гостроти відчуттів («американські гірки» на санях);

Політ на найдовшому в Україні тролеї «Буковель» від вершини гори Буковель до центру курорту, який Ви зможете зняти на відео за допомогою екшн -камери “Go pro”;

катання на малогабаритному скутері “Segway”, квадрациклах, снігоходах, всюдиході “Sherp”; зорбінг – спуск з гори всередині великої прозорої пластикової кулі – зорби); сноутюбінг – катання на надувній подушці, ковзанка для катання на ковзанах, Reverse, маятник, роуп джампінг, канатний парк «Буковельські гірки», і багато чого ще.

Також на території комплексу є менш екстримальні види атракції:

Етнопарк «Гуцул Ленд» – інтерактивний музей просто неба, відтворює життя і побут гуцулів і залучає до нього своїх гостей. Тут можна відвідати 200-річний будинок, змолоти борошно з пшениці, виготовити килимок на справжньому ткацькому верстаті, приготувати сир у сироварні та навіть стати гостем на театралізованому гуцульському весіллі. На території є контактний зоопарк.

Можна відвідати чотирилапих друзів у «Хаскі-хаус» і здійснити унікальну прогулянку на нартах з їздовими собаками породи «сибірські хаски»

Ice Land — єдиний в Україні комплекс збудований зі снігу та льоду. У Ice Bar широкий вибір напоїв подають у крижаних келихах. В Ice Hotel можна забронювати і заночувати в крижаному номері на хутряному ліжку. Любителем SPA процедур рекомендуємо Voda club.

Для бажаючих пропонуємо екскурсію «Перлини Прикарпаття: Яблунецький перевал – Яремче – Полонина Перці» (дорослі 250 грн, дітям до 12 років – 200 грн).

Під час екскурсії ви побачите мальовничий водоспад Пробій – один з найпотужніших і повноводних в Карпатах, відвідаєте сувенірний етно-ринок, поринете в життя і побут гуцулів в долині Перці, де на вас чекає дегустація традиційних гуцульських сирів і наливок.

Підготовка до святкування Нового Року.

Весело зустрічаємо Новий 2023 рік!

3 день 01.01.2023

Сніданок.

Вільний час.

Рекомендуємо:  прогулянки в гори, катання на лижах, санках в Ясинях (самостійно)

Виїзд на гірськолижний курорт Буковель (факультативно) або Драгобрат (самостійно), або факультативна екскурсійна програма «Родзинки Закарпаття» (дорослі 250 грн, дітям до 12 років – 200 грн).

Закарпаття – край казкової величної природи і самобутньої місцевої культури. Наш шлях пролягає по мальовничих місцях уздовж найбільшої водної артерії Закарпаття – річки Тиси, що утворює кордон України з Румунією.

Стародавні ліси і полонини, високогірні льодовикові озера і мінеральні джерела з цілющою водою. Вас чекає захоплююча подорож у світ гуцулів з його звичаями і культурою. Ми зупинимося в селі Кваси біля мінеральних джерел (не забудьте взяти з собою порожні пластикові пляшки), помилуємося каскадами самого високогірного водоспаду в Україні – Труфянець.

По закінченню екскурсії бажаючі можуть відправиться розвідувати секрети пивоварення до крафтової пивоварні «Ципа», де вас чекає дегустація різних сортів пива (вартість 100 грн).

Повернення в Ясіня.

Вечеря.

4 день 02.01.2023

Сніданок.

Вільний час.

Виїзд на гірськолижний курорт Буковель (входить у вартість туру) або Драгобрат (самостійно).

Для бажаючих – виїзд на факультативну екскурсію «Верховина – серце гуцульського краю» з дегустацією сирів (дорослі 550 грн, діти до 12 років – 500 грн, з гідом і вхідними квитками).

Верховина – самобутній край легенд і магії, де і зараз живуть карпатські знахарі – мольфари, а жителі шанують і пам’ятають давні традиції і ритуали. Вас чекають унікальні природні та культурні пам’ятки. Ми відвідаємо музей музичних інструментів «У Трембітаря» і «Музей гуцульських традицій і обрядів ГалЄрія», після чого вирушимо на еко-ферму “Гуцульська сироварня”, де нам проведуть майстер-клас по приготуванню сирів, і завершиться все, звичайно ж, їх дегустацією.

Повернення в Ясіня.

Вечеря, вільний час.

5 день 03.01.2023

Сніданок.

Звільнення номерів.

Виїзд у Львів

Пішохідна екскурсія: «Новорічні вулички стародавнього Львова».

Ви побачите найцікавіші архітектурні пам’ятки міста Львова, які входять до Списку об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: архітектурний ансамбль площі Ринок з 44 будинками XIV-XIX ст. і 4 фонтанами, Італійський (Венеціанський) дворик, міську Ратушу, каплицю Боїмів, Латинський Костел, каплицю Кампіньянів, театр Опери та Балету та інші цікаві місця.

Рекомендуємо:

сфотографуватися біля головної ялинки міста;

піднятися на оглядовий майданчик міської Ратуші і побачити місто з висоти пташиного польоту;

покататися на ковзанах на площі Ринок.

Різдвяний ярмарок починається з другого тижня грудня у центральній частині міста – на проспекті Свободи, площах Ринок та Данила Галицького – і триває протягом усіх зимових свят. Ярмаркові ряди заповнені ялинковими прикрасами, іграшками, сувенірами, напоями та солодощами.

Підкріпитися і зігрітися Вам допоможуть в неповторних закладах Львова: «Криївка», «Гасова Лямпа», «Під синьою пляшкою», «Мазох-кафе», «Дім Легенд», «Під золотою розою» … Список оригінальних «кнайп» ​​у Львові з кожним роком зростає, але якщо Ви не відвідали, як мінімум, одне з цих закладів – Ви ще не були у Львові …

Вільний час у Львові.

22:30 – Виїзд до Києва.

6 день 04.01.2023

06:00- 8:00 – Приїзд до Києва (час вказано орієнтовно)

Вартість туру Новий рік в Карпатах, Буковель + Драгобрат + Львів з людини в гривні

ПРИВАТНІ КОТЕДЖІ (санвузол на 2-3 номери)

Двомісний / тримісний номер: 5250 грн

– Діти до 12 років, при проживанні з 2 дорослими в номері: 4700 грн

Міні-готель У МУХАНА:  5550 грн

— Діти з 3 до 12 років  (з двома дорослими у номері): 4950 грн

Готелі: Арніка та Меридіан

двомісний / тримісний номер: 6350 грн

– Діти до 12 років, при проживанні з 2 дорослими в номері: 5750 грн

Міні-готель Олена:  5800 грн

— Діти з 3 до 12 років  (з двома дорослими у номері): 5200 грн

В готелях “У Мухана” і “Олена” ОБОВ`ЯЗКОВА ДОПЛАТА – Новорічна вечеря — 900 грн, діти до 12 років 650 грн.

ОФІС ПРОДАЖ НОВОРІЧНИХ ПУТІВОК-ТУРІВ НА БУКОВЕЛЬ КАРПАТИ за телефонами: 044 332 67 42, 095 611 55 41, 068 365 04 81, 093 723 10 33

або направити замовлення на електронну пошту Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script  

До вартості туру включено:

Проїзд на автобусі Київ-Ясиня-Київ;

Проживання в приватних котеджах або готелях;

Харчування 4 сніданки, 2 вечері;

Трансфери Ясіня – Буковель – Ясіня (31.12.22; 02.01.23;)

Екскурсія по м. Львів

Послуги супроводжуючого

Страхування

Додатково в турі оплачується:

Новорічний банкет;

Прокат гірськолижного спорядження 120-150 грн / добу;

факультативні екскурсії;

Трансфер Ясіня-Буковель-Ясіня  (01.01.23) чи Трансфер Ясіня-Драгобрат;

Абонементи на витяги ГК “Буковель”.

Факультативні екскурсії

 

Забронювати Новорічний відпочинок та зустріти у веселій компанії дурзій чи в колі сім'ї 2023 рік ви зможете за телефонами:

сможете по телефонам:

044-332-67-42

044-362-86-59

093-723-10-33

095-611-55-41

Заброниронювати Новорічний банкет чи Новорічну програму туру 2023 рік ви також зможете за електронною поштою по e-mail Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Новогодние туры 2023 по Украине, Новый Год 2023 В Чернигове, Рождественские туры В Чернигов, Где встретить Новый год 2023 в чЕРНИГОВЕ, ЧЕРНИГОВСКИЙ НОВЫЙ ГОД 2022, НОВОГОДНИЕ АВТОБУСНЫЕ ТУРЫ 2023 В ЧЕРНИГОВ ИЗ КИЕВА, ТУРЫ В ЧЕРНИГОВ НА НОВЫЙ ГОД 2023, Новогодние автобусные туры по Украине, Новогодние туры 2023 Украина, Отдых на новый год 2023, Новогодние экскурсионные туры 2023 по Украине, Новогодние туры 2023, Туры на новый год 2023 в Украину, Украина новый год 2023 Чернигов, Туры на новый год 2023 в Черниову, Новый год 2023 экскурсия по Чернигову, Туры экскурсионные по Чернигову, Чернигов туры по городу на Новый год, Новогодние банкет 2023 в Чернигове, Новый год 2023, Новогодние туры 2023 по Украине, Новогодние автобусные туры по Украине, Новогодние туры 2023 Украина, Отдых на новый год 2023, Новогодние экскурсионные туры 2023 по Украине, Новогодние туры 2023, Туры на новый год 2023 в Украину, Украина новый год 2023 Чернигов, Туры на новый год 2023 в Черниову, Новый год 2023 экскурсия по Чернигову, Туры экскурсионные по Чернигову, Чернигов туры по городу на Новый год, Новогодние банкет 2023 в Чернигове, Новый год 2023, Новый год 2023 в Киеве, Новый год 2023 в Пуще Водице, Новый год 2023 на базе отдыха Пуща Водица, Пуща Водица новый год 2023, Новогодние программы в Пуще Водице, База отдыха пуща водица на новый год 2023, Новогодние предложения 2023, Новогодний отдых в Пуща Водица, База отдыха Пуща Водица, Новогодний ужин 2023 на базе отдыха Пуща Водица, Новогодний банкет под Киевом, Новогодние предложения отдыха под Киевом, Новогодние программы на Новый 2023 год под Киевом, Семейный Новый год 2023 в Пуще Водице, Молодежный отдых на Новый год 2023, Корпоративный новый год 2023, Корпоративный отдых на новый 2023 год, Новогодние туры По Украине, Новый год 2023 В Украине, Новый Год 2023 В Чернигове, Рождественские туры В Чернигов, Где встретить Новый год 2023 в чЕРНИГОВЕ, чЕРНИГОВСКИЙ НОВЫЙ ГОД 2023, НОВОГОДНИЕ АВТОБУСНЫЕ ТУРЫ 2023 В ЧЕРНИГОВ ИЗ КИЕВА, ТУРЫ В ЧЕРНИГОВ НА НОВЫЙ ГОД 2023
 

ЛЬВІВ: тури, екскурсії, готелі. бази відпочинку, дитячі табори

..

ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 4*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 3*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 2*
 

 

..

   
online pharmacy *** buy cialis professional