Отдых в Украине|Полезная информация|О компании|Авиа туры Зарубеж |Сотрудничество|Welcome to Ukraine|Визы\Паспорта\Детские проезные|Страны

НОВОРІЧНІ ТУРИ 2024 ЗАКОРДОН

On-lile бронювання

Бронь АВИАБИЛЕТОВ

Уикенд «Хотинська фортеця-актриса» – Печера "Кришталева" Кам’янець-Подільська фортеця Заказать
Автобусные туры для школьников на каникулы по Укриане Детские и молодежные туры на каникулы Львов, Карпаты, Каменец-Подольск, Ивано-Франковск, Черновци, Хотын
Уикенд
«Хотинська фортеця-актриса» –
 Печера "Кришталева"
Кам’янець-Подільська фортеця
(2 дні, 1 ніч)
(Хотин - с.Кривче - Кам’янець-Подільський)


1-й день


    Прибуття в м. Кам.Подільський. Зустріч на вокзалі.
    Переїзд в Хотин
    Поселення в готелі

Екскурсія по Хотинській фортеці
Одним з найбільш значних пам’ятників архітектури і військово-фортифікаційного мистецтва минулого в Західній Європі є Хотинська фортеця. Її стіни заввишки до 30-40 м і завтовшки 5-6 м, земляні вали з бастіонами і глибокі рови викликають великий інтерес у всіх, хто відвідує цей форпост над Дністром.
     Події військової історії фортеці підкреслюють її потужність. Важливою віхою в історії міста і фортеці стала Хотинська війна. У 1621 році сорокатисячна армія на чолі з Петром Сагайдачним врятувала поляків від розгрому, попередивши загрозу нападу турок на землі України і Східної Європи. На початку XVIII століття турки, слідуючи вимогам військової техніки, зводять за допомогою французьких інженерів нові фортифікаційні споруди.
    Матеріали розкопок і документи, що відносяться до історії міста та фортеці, експоновані в Хотинському історико-краєзнавчому музеї, що існує з 1963 року.
    У фортеці проходили зйомки популярних фільмів: «Захар Беркут», «Балада про доблесного лицаря Айвенго», «Три мушкетери», «Стріли Робін Гуда», «Тарас Бульба». У 2007 р. Хотинська фортеця увійшла до переліку «7 Чудес України».

    Трансфер в с. Кривче.
    Пішохідна екскурсія печерою «Кришталева».
  Печера «Кришталева» – на даний момент одна з небагатьох відкритих печер для туристичних екскурсій – знаходиться в селі Кривче Борщівського району Тернопільської області. Вхід в печеру розташований на крутому схилі долини. До речі, якщо піднятися трохи вище від входу, то відкривається прекрасний пейзаж на тернопільський ландшафт. Печера являє собою вимиту підземними водами 20 млн. років назад розгалужену гіпсову систему ходів загальною довжиною 23 км., з них екскурсійний маршрут складає близько 2500 метрів. Стіни печерних галерей покриті білосніжними або забарвленими у різні кольори кришталиками гіпсу, що у свою чергу і послужило назві печери – «Кришталева». Середньорічна температура в печері – 12 градусів, а вологість – 95%. Особливість печери полягає в тому, що в ній спостерігається підвищена іонізація повітря і практично повна відсутність бактерій.
      З цієї причини новорічну ялинку в печері міняють лише один раз на десять років. Маршрут обладнаний і повністю електрифікований. Зазвичай потрібно деякий час почекати перед входом в печеру, але не через відсутність бажаючих, а через постійний наплив людей зі всієї України і не лише. Протягом всього маршруту вас чекають надзвичайні історії про кристали, що звисають усюди, багато з яких мають свою назву. Наприклад, можна побачити буйвола, змії, людську руку, і багато чого іншого. А ще є камінь-анальгін, досить прикласти до нього голову і всякий головний біль проходить. Взагалі багато всього цікавого, нудьгувати під час екскурсії точно не будете.
    Повернення в м. Хотин

2-й день

    Сніданок
    Переїзд в Кам.Подільський

Перед в’їздом в м. Кам’янець-Подільський зупиняємося на мосту «Лань, що біжить».
Оглядова екскурсія по місту:
- Глибокий скелястий каньйон в центрі міста
- Замковий міст
- церкви Петропавловська і Миколаївська
- Башти Гончарна і Кушнірська
- Турецькі і Вірменські бастіони
- Кам’янецька ратуша і Вірменський колодязь
- Домініканський і Трінітарський монастирі
- Польські і Російські ворота
Екскурсія по Кам’янець-Подільській фортеці
  Кам’янець-Подільський замок розташований за межами міста, він знаходиться біля єдиного в’їзду в місто. Перші кам’яні будівлі замку були зведені в ХП-ХШ ст. У ХIV-ХV ст. і XVI ст.. його неодноразово розширювали, перебудовували; остаточно його форма склалася в середині XVI ст.. Про красу приміщень замку дають уявлення кахлі з рослинними орнаментами або сюжетними рельєфами. Серед них привертають увагу зображення кінних воїнів. Ними прикрашали двері, віконниці житлових приміщеннях або меблі і скрині.
     Для любителів витончених тортур рекомендуємо відвідати місцевий підвал з камерою тортур. У одному із залів ви знайдете виставку народного побуту тих часів, коли у фортеці ще хтось жив. Побачите зразки зброї, одяг і дізнаєтесь про історію фортеці. Після цієї експозиції підніметесь на найвищу башту фортеці.

    Вільний час.
    Відправка групи на потяг.

ВАРТІСТЬ ТУРУ:

2 чол. - 740 грн.
4 чол. - 610 грн.
6 чол. - 560 грн.
8 чол. - 500 грн.
10 чол. - 470 грн.
У вартість туру входить:

1) Транспортне обслуговування по маршруту: Кам.Подільський – Хотин – с.Кривче- Кам’янець-Подільський
2) Проживання в готелі: 2-х, 3-х-місні номери
3) Харчування: сніданок – 1
4) Послуги гіда згідно з програмою туру
5) Супровід представником турфірми;

У  вартість туру не входить:

1) Вхідні квитки на екскурсійні об’єкти
2) факультативні заходи.

Внимание!!! Все материалы и цены, размещенные на сайте, носят справочный характер и не являются публичной офертой.

Узнать больше забронировать по тел 

04433267420443326742                       Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

04436286590443628659                       Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

09372310330937231033






 

ЛЬВІВ: тури, екскурсії, готелі. бази відпочинку, дитячі табори

..

ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 4*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 3*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 2*
 

 

..

   
online pharmacy *** buy cialis professional