Отдых в Украине|Полезная информация|О компании|Авиа туры Зарубеж |Сотрудничество|Welcome to Ukraine|Визы\Паспорта\Детские проезные|Страны

НОВОРІЧНІ ТУРИ 2024 ЗАКОРДОН

On-lile бронювання

Бронь АВИАБИЛЕТОВ

Відпочинок на морі в Італії (економ)лето 2016 Заказать
ЛЗ-1

Львів - Егер - Ліньяно Сабіадоро- Будапешт - Львів

Раннє бронювання

alt

7:00 Збір групи біля Залізничного вокзалу м.Львова. Переїзд в Егер. Прибуття в Егер. Запрошуємо Вас на дегустацію молодого вина з гуляшем (15€). Неподалік від старовинного центру міста знаходиться найвідоміший регіон Угорщини – Долина Красунь. Це завжди було доволі цікавою місцевістю, від чого її історія вже повністю переплетена з легендами, пов’язаними з походженнями її назви, зі знаменитими винами, виготовленими в цій місцині. Різновидів вин тут дуже багато, деякі з них також мають власні легенди. Найвідомішим з вин досі залишається «Егри Бікавер» («Бича кров»). Ходить легенда, що під час захисту міста від навали турецьких військ Іштван Добо наказав напоїти воїнів червоним вином, щоб додати їм хоробрості. І хоча чисельність турецьких військ значно перевищувала угорські війська, останні здобули перемогу. Побачивши червоні бороди угорських солдатів, турки вирішили, що вони напилися бичачої крові, яка надає сили і хоробрості. Крім «Бичачої крові» є багато інших знаменитих вин у льохах Долини Красунь. Ви матимете змогу покуштувати їх разом зі смачним угорським гуляшем.Переїзд в транзитний готель.Ночівля.

alt

 Сніданок.Переїзд в Ліньяно.Поселення в готель.Відпочинок на морі.Нічліг.

 

alt

 

 Сніданок. Після відпочинку на морі ближче до вечора (близько 18:00) пропонуємо чудову нагоду вкритися від спеки італійського літа, та відвідати справжню італійську «Trattoria» на дегустацію італійського вина та місцевої кухні (25/20 €). Тут у другій половині дня можна насолодитись легким бризом і по-справжньому відпочити. В Trattoria Ви знайдете вишукані й просто смачні з натуральних інгредієнтів смаколики та справжнє вино, якого в супермаркетах не продають. Ви відчуєте насолоду від семи видів білого і червоного вина, посмакуємо сири Фріулі, брускетта, фаршировані овочами, гарячими ковбасками, хлібними паличками ... та й звичайно маєте можливість на пам'ять про Італію привезти рідним часточку справжньої Італії у вигляді смачного вина з типового італійського фермерського господарства.

Повернення в готель. Нічліг.

 

alt

Сніданок.Відпочинок на морі.У вільний час пропонуєм. відвідати надзвичайну та казкову Венеціанську лагуну та Венецію. (45/40€). Подорож Венеціанською лагуною приведе Вас до старовинного містечка Бурано. Ви ще здалеку побачите барвисті будиночки рибалок, які немов веселка сяють кольорами яскравими та радісними. Саме завдяки тому рибалки швидко знаходили шлях додому. Острів Бурано – це ще й мереживо. Однак від старовинної майстерності лишився тільки музей, де ви зможете побачити справжні венеціанські мережива, виплетені в повітрі без всілякої основи! Ви також завітаєте до «малої Венеції» - острова Мурано, який проте відрізняється від венеціанських вулиць тим, що тут на кожному кроці вітрини і магазини, де продають різноманітні вироби та прикраси з кольорового скла. Острів відомий на весь світ своїми скляними творіннями. Символом легендарного виробництва скла стала скляна скульптура, яка знаходиться в центрі острова Мурано. Окрім того на острові багато садів, фонтанів та вілл, оскільки тут з 16ст. було місце розваги венеціанців.

У Венеції Ви можете разом з гондольєром відкрити «Таємниці венеціанських каналів!» (25€), попливши на гондолі по в’юнких каналах вуличками по-під маленькими мостиками, мимо балкончиків та квітів, які звисають з підвіконь над блакитною водою. Хочеться, щоб це ніколи не закінчилось. А келих шампанського підкреслить романтику подорожі, і Ви назавжди поселите в своєму серці спогад про чарівну Венецію…

 Повернення в готель. Нічліг.

alt

Сніданок. Відпочинок на морі. Вільний час. Ви можете відкрити для себе романтичну Верону (30/35€) Ви вирушите у екскурсію по місту, яке по праву називається «Столицею закоханих», адже саме тут, згідно однойменній п’єсі В.Шекспіра, закрутилось кохання двох молодих сердець – Джульєтти та Ромео… І в одному з двориків досі є той балкончик, з якого колись присягала в коханні до свого єдиного красуня Джульєтта…  Але окрім кохання і романтики Верона вважається одним з найгарніших міст Італії. Її «золотий вік» прийшовся на 13-14ст, лишивши після себе багатий культурний та художній спадок.

Пропонуємо у вільний час:

- любителям подарувати собі масу позитивних емоцій пропонуємо відвідати  «Гардаленд» (50€) - найвідоміший в Італії розважальний парк: гірки, різноманітні атракціони, каруселі та пряничні будиночки посприяють веселому проведенню дозвілля. Тут також відбуваються вистави з дельфінами, проводяться балети на льоду, лицарські турніри, бої піратських кораблів... На нас чекають американські гірки, таємниці пірамід Майя, підземні ріки, таємничий замок чарівника Мерліна...

- екскурсію до  «Кастельвеккіо» (30€). Це музей у замку, побудованому у часи середньовіччя. Сьогодні тут зберігається велика кількість скульптур та живопису, старовинної зброї, ювелірних виробів, кераміки та мініатюр тих часів, а також декілька сторічних дзвонів. Та окрім музею вартий уваги і сам замок! Він збудований як оборонна фортеця на лівому березі річки Адідже у період правління Скалігерів. Ви побачите один з найвидатніших зразків готики. Раніше він мав назву Сам Мартіно аль Понте, але місцеві пізніше дали йому назву «Кастельвеккіо» («Старий замок»).

Сірміоне на озері Гарда (40€). Нині курортне містечко Сірміоне насправді береже в собі багато таємниць та історій. Хоча зараз це стало осередком термальних купалень, ще з часів Стародавнього Риму тут знаходиться вілла Катулла, відомого поета тих часів. Розкішна римська вілла заросла оливковим садом, є басейн, галереї, тераси.. Цей музей варто відвідати та поближче познайомитись з античними цінностями. Ще одна гордість міста – Фортеця Скалігерів – цитадель з баштами, оточеними водою. З неї відкривається неймовірний краєвид на озеро Гарда… Також Ви можете оглянути церкви та крамнички, гуляючи затишними вулицями та вдихаючи аромат квітів, які стоять на кожному вікні.

Повернення в готель. Нічліг.

 

 

Сніданок. Відпочинок на морі.

Увечері (приблизно о 17:00) пропонуємо трішки розвіятись та вирушити до старовинного Трієсту (30/20€), благородного міста, що славиться своєрідною атмосферою, бо в його архітектурі поєднались три культури. Місто тримає в собі відбиток 600-річного австрійського правління, незламний дух Стародавнього Риму та невпинний культурний вплив сусідньої Словенії. Художній та культурний спадок Трієсту також пов’язаний з його особливим прикордонним розташуванням – тут можна знайти римську архітектуру, будівлі Австро-Угорського періоду та будови мішаного середземноморського стилю. Це чарівне містечко розкинулось між морським узбережжям та могутніми Альпійськими горами.Повернення в готель.Нічліг

alt

Сніданок.Відпочинок на морі.Вільний час.Збір групи.Повернення до дому.

alt

Перетин кордону.Приїзд у Львів орієнтовно 19:00

 

 

   
Вартість туру при оплаті  Дорослі Діти до 16 років
При бронюванні до 1.04 260 250
При бронюванні до 1.05 270 260
Меньше 4 тижнів до початку туру 299 290
Доплата за одноместное размещение - 25 € / ночь.
 

Стоимость включает:

Дополнительно оплачивается:

 

все трансферы по программе;

  • проживание с завтраками;
  • все экскурсии по программе;
  • сопровождение представителем фирмы;
  • проезд автобусом по маршруту;
  • проезд в общественном транспорте;
  • факультативы;
  • питание, не предусмотренное программой;
  • входные билеты;
  • консульский сбор 35 €+ 25 €
  • личные расходы.
  • медицинское страхование 80 грн.
alt
  • Туристы, которые бронируются по одиночно, будут размещены в 2-3-х местных номерах.
  • При группе около 20 человек, поездка происходит на автобусе 18-22 местном (кондиционер, телевизор, плеер: DVD, CD, mp3 и проч.).
  • Агентство, в котором был куплен тур, несет ответственность за достоверную информацию предоставленную туристам о программе тура ТФ  и необходимых документов для открытия визы.
  • Полученный инфолист не свидетельствует о выходе виз из консульства.
  • Поселение в отелях после 14:00. Освобождение номеров до 10:00.
  • Фирма оставляет за собой право изменять программу тура без уменьшения общего объема услуг.
  • Фирма не несет ответственность за пробки на дорогах, погодные условия и работу таможенных служб.
  • Минимальное количество туристов для осуществления факультативной рекомендованной экскурсии 30 человек при группе 45 чел., При группе 20 чел. - 20 человек. При меньшем количестве туристов экскурсия / поездка не происходит. Любые претензии, связанные с незнанием туристом данного пункта, рассматриваться не будут.
  • Любые претензии рассматриваться не позднее 5-ти дней после окончания тура. По окончанию пятидневного срока, любые претензии рассматриваться не будут.
  • Стоимость факультативных программ состоит из: стоимости входных билетов и / или транспортного обслуживания, оплат дорог, (парковок) и / или услуг гида и / или резервации всех этих услуг.
  • Во время тура ПАСПОРТА НАХОДЯТСЯ У РУКОВОДИТЕЛЯ ГРУППЫ!
  • Турист несет финансовую ответственность за порчу имущества отеля и автобуса.
  • Автобусное обслуживание в свободное время не предусмотрено. 


Фирма не несет ответственности за работу таможенных, пограничных, дорожных служб, пробки на дорогах, погодные условия и связанные с этим задержки в туре и возможные неудобства. Компания  оставляет за собой право вносить изменения в программу тура без изменения общего количества услуг.

 

ДОКУМЕНТЫ ДЛЯ ОТКРЫТИЯ ШЕНГЕН ВИЗЫ

Не полностью сформированные пакеты документов в работу не принимаются, до момента полной их комплектации.

Пакет документов должен быть предоставлен не позднее, чем за 12-14 дней до даты выезда.

Документы рассматриваются в консульстве в течение 10 рабочих дней.

Для детей до 18 лет при наличии проездного документа, а также если ребенок вписан в паспорт родителей виза бесплатна

 

Внимание!!! Все материалы и цены, размещенные на сайте, носят справочный характер и не являются публичной офертой.

04433267420443326742     Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

04436286590443628659     Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

09372310330937231033, 0683650481

 

 

ЛЬВІВ: тури, екскурсії, готелі. бази відпочинку, дитячі табори

..

ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 4*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 3*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 2*
 

 

..

   
online pharmacy *** buy cialis professional