Отдых в Украине|Полезная информация|О компании|Авиа туры Зарубеж |Сотрудничество|Welcome to Ukraine|Визы\Паспорта\Детские проезные|Страны

НОВОРІЧНІ ТУРИ 2024 ЗАКОРДОН

On-lile бронювання

Бронь АВИАБИЛЕТОВ

Полезная информация
Прием в Украине/ОСНОВНЫЕ ПРАВА, СВОБОДЫ И ОБЯЗАННОСТИ ИНОСТРАНЦЕВ

Иностранцы и лица без гражданства имеют право заниматься в Украине инвестиционной, а также внешнеэкономической и другими видами предпринимательской деятельности, предусмотренными законодательством Украины. При этом они имеют такие же права и обязанности, как и граждане Украины, если иное не вытекает из Конституции и законов Украины.

Подробнее...
 
Прием в Украине/Контроль за перебуванням іноземних громадян на території України
Контроль за перебуванням іноземних громадян на території України здійснює Державний департамент МВС з питань громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб.
Подробнее...
 
Прием в Украине/Справка о правилах въезда (выезда)

В'їзд (виїзд) іноземців в Україну регулюється Законом України про правовий статус іноземців та осіб без громадянства вiд 4 лютого 1994 року, Правилами в'їзду iноземцiв в Україну, їх виїзду з України i транзитного проїзду через її територію (постанова Кабiнету Мiнiстрiв вiд 29 грудня 1995 року N1074) та Правилами оформлення вiзових документiв для в'їзду в Україну (постанова Кабiнету Мiнiстрiв вiд 20 лютого 1999 року N227).

Iноземцi в'їжджають (виїжджають) в Україну через пункти пропуску на державному кордонi за нацiональним паспортом i у разi наявностi вiзи, якщо iнший порядок в'їзду не встановлено законодавством України.

Іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на підставі дозволу відповідного центру зайнятості на працевлаштування на визначений термін, а також іноземці та особи без громадянства, які навчаються у навчальних закладах України не менш як протягом одного року мають право в'їжджати в Україну по дійсним паспортним документам з відповідними відмітками органів внутрішніх справ України.

Всi категорiї вiз оформлюються дипломатичними представництвами та консульськими установами України за кордоном.

На території України Департамент консульської служби Мiнiстерства закордонних справ оформляє дипломатичні візи: дипломатичному персоналу iноземних представництв та консульських установ в Українi, членам їхнiх сімей - на термін акредитації;

службовi візи: технiчному персоналу iноземних дипломатичних представництв та консульських установ в Українi, членам їх сімей, представникам міжнародних організацій в Україні - на термін дії службових карток;

візи (типу М) для працівників зарубіжних засобів масової інформації, а також членам їх сімей на термін дiї аккредитації.

Термiн дiї вiз може бути продовжений на території України.

Дипломатичнi та службовi вiзи, виданi дипломатичному персоналу, працiвникам дипломатичних представництв, консульських установ, мiжнародних та iнших акредитованих в Українi органiзацiй, продовжуються Департаментом Консульської служби МЗС України.

Термін дії віз інших типів продовжується органами МВС України.

Згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 лютого 1999 року N227 оформлення вiз для iноземцiв здiйснюється залежно вiд мети їх поїздки в Україну та при наявностi вiдповiдних до цiєї мети документiв (Додаток 1). Залежно вiд перiоду дiї вiзи подiляються на короткотермiновi, якi видаються на перiод до шести мiсяцiв та довготермiновi, якi видаються на перiод вiд шести мiсяцiв до одного року; на одно, двох та багаторазовi, колективнi.

Пiд час тимчасового перебування в Українi iноземцi або особи без громадянства, які прибули в Україну за візами типів "С-3", "Б", "О", "К", "Т", "ОП" або "ТР". не мають права змiнювати статус перебування на будь-який iнший та звертатися за дозволом на постiйне проживання в Українi.

З 1 липня 2001 року згiдно з Указом Президента України "Про додатковi заходи щодо реалiзацiї права людини на свободу пересування i вiльний вибiр мiсця проживання" N435 вiд 15.06.01 реєстрацiя iноземцiв, якi в установленому порядку в'їжджають в Україну, та їх паспортних документiв здiйснюється тiльки в пунктах пропуску через державний кордон України органами Державної прикордонної служби України. Подальша реєстрацiя iноземцiв, якi на законних пiдставах тимчасово перебувають на територiї України, та їх паспортних документiв в органах внутрiшнiх справ не провадиться.

Іноземці та особи без громадянства, які прибули в Україну на законній підставі, можуть тимчасово перебувати на території країни за паспортним документом, зареєстрованим у порядку, встановленому цими Правилами.

Паспортний документ подається іноземцем та особою без громадянства для реєстрації у пункті пропуску через державний кордон посадовій особі Державної прикордонної служби. Реєстрація проводиться на період короткотермінового перебування - для іноземців та осіб без громадянства з держав з візовим порядком в'їзду на період дії візи, але не більш як 90 днів, якщо інший термін не визначено міжнародними угодами; для іноземців та осіб без громадянства з держав з безвізовим порядком в'їзду - на термін не  більш як 90 днів протягом 180 днів, якщо інший термін не визначено міжнародними угодами; після вступу України до Світової організації торгівлі - для іноземців та осіб без громадянства з держав-членів Світової організації торгівлі - на термін не більш як 180  днів протягом року. Іноземці та особи без громадянства можуть звільнятися від  реєстрації паспортного документа на підставі відповідного міжнародного договору  України на умовах взаємності.

Реєстрацiя iноземцiв, якi в'їжджають в Україну на постiйне проживання, навчання, стажування та роботу буде здiйснюватись органами внутрiшнiх справ у встановленому порядку (Додаток 2).

У випадку втрати на території України національного паспорта iноземець повинен повiдомити органiзацiю, що його приймає, та орган внутрiшнiх справ, який на прохання громадянина видає йому про це довiдку. Пiсля отримання у дипломатичному представництвi чи консульськiй установi своєї країни нацiонального паспорту на пiдставi особистої заяви iноземця та клопотання органiзацiї, що його приймає, органом внутрiшнiх справ вирiшується питання про видачу вiзи на виїзд з України або реєстрацiю нацiонального паспорта iноземця.

Згiдно з постановою Кабінету Міністрів України вiд 5 червня 2000 року N910 та постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.01 No.1259 iноземцi та особи без громадянства, якi постiйно проживають в Україні чи перебувають в Україні з метою працевлаштування на пiдставi Центру зайнятостi або навчаються у вищих закладах освiти України, в'їжджають в Україну та виїжджають з України за паспортними документами з вiдповiдними вiдмiтками та посвiдками на проживання.

Транзитний проїзд iноземцiв через територiю України дозволяється за наявностi у них транзитної української вiзи, вiзи країни призначення, проїзних квиткiв або iнших документiв, що пiдтверджують транзитний характер поїздки.

Подробнее...
 

ЛЬВІВ: тури, екскурсії, готелі. бази відпочинку, дитячі табори

..

ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 4*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 3*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 2*
 

 

..

   
online pharmacy *** buy cialis professional