Отдых в Украине|Полезная информация|О компании|Авиа туры Зарубеж |Сотрудничество|Welcome to Ukraine|Визы\Паспорта\Детские проезные|Страны

НОВОРІЧНІ ТУРИ 2024 ЗАКОРДОН

On-lile бронювання

Бронь АВИАБИЛЕТОВ

В обіймах Львова і Карпат 2015 Заказать
В обіймах Львова і Карпат






7 днів / 6 ночей
щодня

   

1 день

Прибуття до Львова. Трансфер в готель, поселення після 14.00. Вільний час.
Пішохідна екскурсія «Місто з ароматом кави»: Під час екскурсії Ви дізнаєтеся про історію вживання кави, її шляхи в Європу та до Львова, історію львівських кав’ярень, оглянете топ-десятку найкращих львівських кав’ярень. Розпочнемо подорож на центральному проспекті Львова – пр. Свободи біля Оперного театру - архітектурної перлини Львова, одного з найгарніших театрів Європи. Далі перейдемо до площі Ринок – серця старовинного міста, пройдемся вузенькими середньовічними вуличками з величним ансамблем Успенської церкви - архітектурним шедевром українського ренесансу, бароковим Домініканським костелом – у якому можна послухати органну музику, єдиною у Львові готичною пам”яткою - Латинською катедрою, яку будувати майже 100 років, каплицею Боїмів – усипальницею багатих міщан, вул. Вірменською з унікальною Вірменською церквою та будинком „пір року”... Ви почуєте безліч легенд про місто, його мешканців.
Пішохідна екскурсія по Львову «Підземеллями Львова» (2 години) під час якої ви відвідаєте підземелля однієї з львівських церков, одну з найстаріших діючих аптек Львова музей-аптеку,  дізнаєтесь секрети приготування та скуштуєте справжню львівську каву в одній з львівських кав’ярень (додатково оплачуються вхідні квитки: музей-аптека -15 грн, підземелля церкви-10грн., дегустація кави).
Рекомендуємо повечеряти:
- на терасі на даху в готелі «Леополіс» 5* (рекомендуємо для закоханих пар та всіх, хто любить романтку)
(резервування столика безкоштовно);
- на каву сходити в кавярню «Цукерню»;
- «Кумпель» ресторан-пивоварня, де можна скуштувати галицьку кухню;

2 день

Сніданок.
Оглядова екскурсія по Львову, під час якої Ви побачите місто з висоти пташиного польоту (з оглядового майданчика гори Високий Замок), старовинні галицькі храми, розташовані на Підзамчі (Церкви Св. Параскеви, Св. Онуфрія, Св. Миколая, костели Марії Сніжної та Івана Хрестителя), Собор Юра - головний греко-католицький храм України, комплекс Львівських університетів, пр. Свободи, Оперний театр. Личаківський меморіальний цвинтар, занесений до світової спадщини ЮНЕСКО (могили Ів.Франка, М. Шашкевича, С. Крушельницької, композиторів С. Людкевича, А. Кос-Анатольського та В. Івасюка, архітектора З. Горголевського).
Факультативно пропонуємо: 
Пішохідна екскурсія по Львову "Визвольними шляхами" (3 год.). Під час екскурсії ви дізнаєтесь чому саме на Західній Україні завжди був національний дух, які у Львові жили патріоти, що вони робили для процвітання України, хто ж такі січові стрільці, Є. Коновалець, С. Бандера, Р. Шухевич, Т. Чупринка, що таке ЗУНР і ОУН, з ким воювали УПА та дивізія СС Галичина, і проведе її для вас один з найкращих гідів м. Львова. -100грн. за особу, додатково оплачуються вхідні квитки -10грн за особу.
Ввечері рекомендуємо відвідати:
- Львівський Національний Академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької (вартість квитка від 50грн). Розклад вистав тут
- Національний Академічний Український драматичний театр ім. М. Заньковецької Репертуар
Львівську обласну філармонію
- концерт органної музики в Домініканському соборі о 15.00 по суботах, неділях.

3 день

Сніданок.
Факультативно пропонуємо:
09.30-18.00 Заміська екскурсія «Золота підкова Львіщини» - захоплююча екскурсія мальовничими місцями Львівщини з відвідуванням Олеського, Підгорецького та  Золочівського замків (факультативно - вартість 250 грн. на 1 особу, в музеях на місці додатково оплачуються вхідні квитки 50 грн за дорослого).
Повернення у Львів.

4 день

Сніданок. Трансфер на вокзал.
07.10 Виїзд зі Львова швидкісною комфортабельною електричкою в смт. Славське 09.22 прибуття (можливий індивідуальний трансфер Львів-Славське за додаткову плату).
З 14.00 Поселення в готель. Вільний час для відпочинку в Карпатах. Нічліг в Славському.

5 день

Сніданок.
Вільний час для відпочинку в Карпатах.
У вільний час рекомендуємо:
-підйом на гору Тростян на підйомнику (працює у вихідні дні),
-кінні прогулянки,
-плавання в басейні готелю,
-збирання ягід та ін.
Нічліг в Славському.

6 день

Сніданок. Виселення з готелю до 14.00.
Вільний час для відпочинку в Карпатах.
18.30 Виїзд з Славського у Львів швидкісною комфортабельною електричкою. Прибуття у Львів о 20.45. Трансфер в готель. Поселення в готель.

7 день

Сніданок.
Виселення з готелю до 14.00.
Факультативно пропонуємо:
10.00-15.00 Виїзд зі Львова. Відвідування ренесансного міста Жовква з оглядом церкви св. Трійці, прогулянка центром міста, що зберіг оригінальний вигляд з ХVІІ століття, огляд королівського замку, костелу св. Лаврентія і Станіслава, церкви з росписами Юліана Буцманюка в стилі українського арт-деко. Переїзд у Крехівський монастир, огляд ц. Святого Миколая з чудотворною іконою Богородиці Верхратської. Прогулянка буковим  лісом національного парку Яворівський з відвідуванням св. джерела, де можна зануритись у цілющу воду (за наявності плавок чи купальника), похід до печер, де збереглась капличка у печері. Повернення у Львів. (факультативно - вартість 200 грн. на 1 особу).
Виїзд зі Львова.


Вартість в грн. за 1 особу (мін. 2 ос.)

Готель

Вартість туру при 2 ос.

Вартість туру за особу при 2 дор./  1 дитина до 17 років

М. Львів «Леотель», «Старий Краків», «Ірена», «Львів»,
Смт. Славське «Ліліана»

2800

2250 / 1450

М. Львів, готель «Асторія», «Панорама», «Швейцарський»
Смт. Славське «Перлина Карпат»

3650

3400 / 2250


У вартість входить:

- проживання в готелі вибраної категорії (6 ночей), 2місне розміщення в номері категорії «стандарт»;
- 6 сніданків в готелі;
- при проживанні в «Перлині Карпат» смт. Славське -2 вечері, 
- трансфер вокзал – готель на приїзд, трансфер готель – вокзал на виїзд у Славське, трансфер на приїзд зі Славського вокзал –готель у Львові;
- квитки на швидкісну комфортабельну електричку Львів-Славське-Львів,
- оглядова автобусна екскурсія по Львову 3 години;
- пішохідна екскурсія  «Місто з ароматом кави» по Львову 3 години;
- пішохідна екскурсія «Підземеллями Львова» -2год.


Додатково оплачується:

- факультативні екскурсії (потрібно бронювати при замовленні туру);
- вхідні квитки;
- медичне страхування. 

Заказать тур Закарпатье 2015 вы сможете по телефонам:

044-332-67-42044-332-67-42

044-362-86-59044-362-86-59

093-723-10-33093-723-10-33

095-611-55-41095-611-55-41

Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

туры на 8 марта в Карпаты 2014, Закарпатье на 8 марта, что подарить любимой на 8 марта 2014 , Тур по Украине на 8 марта 2014, туры  по Украине 8 марта, Что посмотреть на 8 марта , восьмое марта международынй женский день  в Закарпатье, Романтичный тур на 8 марта, тур дял пар на 8  марта , экстрим тур для девушки на 8 марта 

 

ЛЬВІВ: тури, екскурсії, готелі. бази відпочинку, дитячі табори

..

ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 4*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 3*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 2*
 

 

..

   
online pharmacy *** buy cialis professional