Отдых в Украине|Полезная информация|О компании|Авиа туры Зарубеж |Сотрудничество|Welcome to Ukraine|Визы\Паспорта\Детские проезные|Страны
ПРИЙОМ в Україна
Чартерні автобусні рейси
Гостиници Украины
Аренда транспорта
ЛІКУВАННЯ/САНАТОРІЇ
ВІДПОЧИНОК КИЇВСЬКА обл
ТРАВНЕВІ тури 2024 по Україна
ДИТЯЧИЙ ТАБІР 2024
Услуги гида
Страхование/ВИЗЫ
Корпоративный отдых
Уікенд/Week-end
Відпочинок в Карпати 2024
ТУРИ в Європу весна
Гірськожижні туры 2024
ВІДПОЧИНОК НА ОЗЕРАХ УКРАЇНИ
БІЗНЕС ТУРИ
ГРУПОВІ ТУРИ ПО УКРАЇНА
АВІА ТУРИ. АВТОБУСНІ ТУРИ З ЛЬВІВ, КИЄВА, ОДЕСИ, МУКАЧЕВО, УЖГОРОД, ЧОП
On-Line

НОВОРІЧНІ ТУРИ 2024 ЗАКОРДОН

On-lile бронювання

Бронь АВИАБИЛЕТОВ

Табір дитячого активного відпочинку в Карпатах на ЗИМА 2015: табір Фріленд (Freeland) Заказать

Табір дитячого активного відпочинку в Карпатах на ЗИМА 2014-2015: табір Фріленд, Мигово

0a92e29ab4050469911bae8b80d976c5_100_100.jpgдитячий табір приймає діток від 8 до 14 років Все по детскому отдыху в Карпатах

 ціна путівки 3900 грн

  9 незабутніх днів на ДИТЯЧІ ЗИМОВІ КАНІКУЛИ

Незабутні дні перебування у нашому центрі „Freeland” в Мигово дозволять дітям пройти навчання з кінного спорту, освоїти теоретичні та практичні навики походів під керівництвом професійних інструкторів, з поясненням правил виживання в природних умовах. Сучасний підхід до створення програми центру враховує актуальні сьогодні види спорту, такі як: їзда на квадрациклах, велосипедах, роликових ковзанах, скеледром, різноманітні ігри та розважальні шоу

Ми всі прагнемо найкращого для наших дітей! Те саме стосується і дитячого відпочинку. Після виснажливого навчального року, важких уроків та безкінечних домашніх завдань, діти заслуговують на якісний відпочинок для відновлення сил. Але відпочинок повинен бути не тільки веселим, а й корисним! Карпати – неповторний природній заповідник, що славиться багатством гір, чистим повітрям та неосяжними краєвидами. Саме це, а також насичена програма, яку ми пропонуємо у дитячому таборі в Карапатах,зробить відпочинок вашої дитини казковим.

ЧИМ БУДУТЬ ЗАЙМАТИСЬ ДІТИ В ТАБОІ ФРІЛЕНД В КАРПАТАХ В МИГОВО НА ЗИМОВІ КАНІКУЛИ 2014-2015

 - МАЙСТЕР - КЛАСИ РУЧНОЇ РОБОТИ

 - ПРОГУЛЯНКИ ОСІННІМ ЛІСОМ

 - ПІКНІКИ НА СВІЖОМУ ПОВІТРІ

 - УРОКИ ТАНЦІВ

 - УРОКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ОНОВЛЕНІ

 - ІГРИ, КОНКУРСИ, ШОУ, ВЕЧОРИНКИ

НА ЗИМОВІ КАНІКУЛИ ВАШИХ ДІТОК ЧЕКАЮТЬ ЦІКАВІ ПРОГРАМКИ ЗГІДНО ОРАНОЇ ЗМІНИ ВАРТО ВЗЯТИ ЦІКАВЕНЬКИЙ КОСТЮМ НА ЗАЇЗД

ЩО ПРОПОНУЄ ІНФРАСТРУКТУРА ТАБОРУ ФРІЛЕНД ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ ДІТЕЙ ЗАПИТУЮТЬ БАТЬКИ...:

 

ПРОГУЛЯНКИ НА КОНЯХ ДЛЯ ДІТЕЙ

 

 

 

 

 

СТРІЛЬБА З ЛУКУ

Історично стрільба з лука використовувалася для полювання і бойових дій. Лук використовувався з такою метою практично всюди.

Проте, на наш погляд, використання луку та прийняття участі в даному виді спорту дозволяє концентрувати увагу дитини та розвиває зосередженість.

За результатами гри визначаються 3 переможці, які отримують заохочувальні призи та відзнаку тренерів.

 

ВЕЛОСПОРТ

Одним з найбільш улюблених занять дітей, як не дивно, в таборі є вело прогулянки! Дітям дуже подобається дане заняття, тому що маршрут по якому відбувається прогулянка проходить через гірські дороги та мальовничі місця з зупинками біля стрімких течій місцевих річок та вивченням місцевості.

 

 

 

 

Пейнтбол


Сучасна гра, що дозволяє навчитись формувати стратегію дій та працювати в команді. Під час гри використовується повністю безпечні комплекти одягу та патрони. Гру організовують та проводять інструктора сертифіковані в даному виді спорту.

Marshmallow


Приємний літній вечір, вогнище та цікаві розповіді супроводжуються різними іграми, що організовують вожаті та найулюбленішими Marshmallow !!!! Це традиційні американські «зефірчики», що є важливим атрибутом будь-якого відпочинку на природі. Вони ДУЖЕ подобаються маленьким кемперівцям та викливають квітучу посмішку у кожного, хто хоч раз їх смажив на вогнищі!!!

 

 Похід


Велич карпатських схилів не залишає байдужим жодного, хто хоч раз покоряв вершини гір! Програма складена спеціально так, щоб дитина розуміла наскільки важливо на рівні з сучасними видами занять та вподобань не забувати про спілкування з природою та покоряти нові вершини! Під час походу розповідаються легенди, пов’язані з тією чи іншою місцевістю, готується їжа на вогнищі та вивчається специфіка природи даного регіону!  Безліч вражень, свіже повітря і боротьба з лінивістю трансформується для дітей в незабутні враження та довгу пам’ять про цю подію!!! Крім цього діти навчаються базовим поняттям виживання в незвичній ситуації регулюють, під керівництвом досвідчених інструкторів, список необхідних для виживання речей та методи поведінки в екстремальних ситуаціях.

Скеледром


Штучний скеледром є своєрідним тренажером для вивчення специфіки скелелазіння та є платформою для отримання навичок перед звітуючим походом на Сокільський хребет та здачі нормативів на реальних скелях! Неймовірна подія для пересічного тинейджера, яка запам’ятається ним на все життя!!!  Думаю, не кожен дорослий може пишатись тим, що він покорив реальну скелю, вже не кажучи про дитину. Унікальний курс тренування на базі ГТК «Мигово» на штучному скеледромі складений так, що кожній дитині індивідуально та в рамках групових занять приділяється достатньо часу та уваги для того, щоб під час покорення реальної скелі вона могла продемонструвати початковий рівень скелелазіння!!!

Ручна робота


З кожним роком програма табору вдосконалюється і розширює перелік тематичних занять, які дозволяють дитині створювати щось своїми руками. На сьогоднішній день ми пропонуємо майстер-класи з різьби по дереву, пап’є-маше, гончарство та ще багато іншого. Крім цього проводяться танцювальні майстер-класи сучасних видів танцю з постановками масових виступів та присвоєнням кожному заїзду свого власного танцю!

Водні процедури


Приємним відкриттям для дітей є купання в сучасному басейні, який постійно очищується. Купання супроводжується різноманітними водними іграми. Також протягом заїзду діти оздоровлюються в сауні під пильним наглядом вожатих та мед. працівників для урахування індивідуальних можливостей організму кожної дитини.


Вивчення англійської мови

Однією з позитивних аспектів програми табору є спілкування англійською мовою. Проте вивчення англійської відбувається не в загальноприйнятих класах,  а шляхом прямого спілкування з вожатими та словесного опису всього, що відбувається протягом дня! Основною нашою метою є можливість дитини вільно на англійській пояснити, що відбувалося протягом дня в таборі.

БТР


БТР - бойова броньована  машина, призначена  для доставки особистого складу (стрілків) мотострілкових (пішохідних, мотопішохідних тощо) підрозділів  до місця виконання поставлених бойових задач. Одна з найулюбленіших розваг дітей! Катання на реальному БТР по гірським схилам дозволяє поринути в історію та насолодитись сучасними пейзажами мальовничих карпат!

Сотні дітей за роки нашої роботи табору Фріленд відчули на собі радість відпочинку та отримали купу веселих спогадів та позитивних емоцій! Ми дуже вдячні їм за те, що вони повертаються до нас, а їх батькам за довіру, яку ми цінуємо та шануємо! З кожним роком нашою основною задачею залишається якісний та безпечний відпочинок дітей! Тому ми розвиваємось та підлаштовуємось під побажання та надії наших клієнтів, як дітей, так і батьків. Ми зростаємо та розширяємось – тепер у нас власна база, де ми будемо зустрічати наших діточок!!! Наш туристичний комплекс знаходиться в селі Мигове та включає в себе комфортабельні номери та затишний ресторан. Ми сподіваємось та зробимо усе можливе для того, щоб літо 2014 року залишилося  у пам'яті яскравим спогадом та викликало приємну посмішку протягом усього життя! Freeland camp чекає на Вас з нетерпінням

ГРАФІК ЗАЇЗДІВ ТА ЦІНИ НА ПУТІВКИ НА ЗИМА 2014-2015

ЗАЇЗД В ТАБІР

ДАТИ ЗАЇЗДУ

ТЕМА ЗАЇЗДУ

КІЛЬКІСТЬ ДНІВ

ЦІНА ПУТІВКИ В ГРН

1

08.01-16.01.2015

ICE BREAKER

9

3900

2

17.01-25.01.2015

SNOW BALLS

9

3900

3

31.01-02.02.2015

SNOW TIME

9

3900

   * Програма адаптована та змінена для дітей даного віку

РОЗКЛАД ДНЯ В ТАБОРІ НА ЗИМОВІ ДИТЯЧІ КАНІКУЛИ 2014-2015

08:30 - Підйом

09:00 Зарядка

09:15 Сніданок

10:00 - 14:00 - Ранкові актівіті

14:00 Обід

14:30-16:00 Тиха година

16:00-17:00 Басейн

17:00-19:00 Післяобідні актівіті

19:00 Вечеря

19:00-20:00 Час для телефонних розмов

20:00-22:00 Вечірні актівіті

21:45 Підвечірок

22:00 Відбій

Замовити путівку в дитячий табір Фріленд та організувати відпочинок вашої дитини в карпатах ви зможете по телефонам:

044-332-67-42044-332-67-42

044-362-86-59044-362-86-59

093-723-10-33093-723-10-33

Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

skype nataly6205

ТАКЖЕ РОДИТЕЛИ НА САЙТЕ СМОТРЕТЬ РАЗНЫЕ ВАРИАНТЫ ОТДЫХА ДЛЯ ДЕТЕЙ В УКРАИНЕ И ЗАРУБЕЖЕМ НА ОСІНЬ-ЗИМА 2014-2015:

Детские лагеря в Карпатах, Путевки в детский лагерь, Цены на путевки в детские лагеря 2014, Карпаты детский отдых, Детский отдых в Карпатах, Лагеря в Карпатах,  Дитячий відпочинок, дитячий відпочинок у літньому таборі, дитячий тібір літом, дитячий табір влітку, літній дитячий табір, дитячий тібір Фріленд, дитячий табір Фриленд, дитячий табір у Карпатах , дитячий табір Карпати, дитячий табір ціна, табір Карпати, відпочинок у таборі Freeland, Freeland літо 2014, Freeland відпочинок дітям літо 2014, дитячий табір 2014, дитячий літній активний табір, табір активного відпочинку в Карпатах, дитячі табори в Карпатах, літній табір в Карпатах, дитячий табір в Карпатах 2014, дитячий табір, літній табір 2014, дитячий відпочинок 2014 в Карпата, літній табір в Карпатах, дитячий табір в Карпатах, Піонерський табір в Карпатах, Пионерский лагерь в Карпатах, Карпати дитячий табір, дитячий табір ціна, Детские оздоровительные лагеря в Карпатах, Карпаты, Детский отдых, Цены на детский отдых, Путевки, Отдых в Карапатх, Дитячий відпочинок, Дитячий відпочинок в Карпатах, Карпати дитячий відпочинок, дитячі таборі в Карпата, Карпати дитячі табори, Путівки у дитячі табори, Отдых детям в Карпатах, Молодежные лагеря в Карпатах, ДОЛ Карпатская сказка, ДОЛ Петрос, ДОЛ Ровеснык, ДОЛ Верховина, Отдых детям, Групповой отдых в КАрпатах, Экскурсионные туры для школьных груп в Карпаты, Отдых детский в Карпатах, Цены 2014 на детский отдых в Карпатах, Лето 2014 в Карпатах, Летние лагеря 2014 в Карпатах, Карпаты 2014 программы отдыха, Туры выходного дня в Карпаты, Дитячий відпочинок в Карпатах, Групові шкільні пропозиції відпочинку в Карпатах, Ціни на дитячий відпочинок в Карпатах 2014, ЦІни 2014 на дитячі табори в Карпатах, Дитячий табір Петрос офіційний сайт, Контактній телефони ьаборів в Карпатах, Верховина дитячий відпочинок, Групові заїзди в Карпати, Ціни на відпочинок в Карпатах, Детские лагеря в Карпатах, Путевки в детский лагерь, Цены на путевки в детские лагеря 2014, Карпаты детский отдых, Детский отдых в Карпатах, Лагеря в Карпатах, Детские оздоровительные лагеря в Карпатах, Карпаты, Детский отдых, Цены на детский отдых, Путевки, Отдых в Карапатх, Дитячий відпочинок, Дитячий відпочинок в Карпатах, Карпати дитячий відпочинок, дитячі таборі в Карпата, Карпати дитячі табори, Путівки у дитячі табори, ОТдіх детям в Карпатах, Молодежные лагеря в Карпатах, ДОЛ Карпатская сказка, ДОЛ Петрос, ДОЛ Ровеснык, ДОЛ Верховина, Отдых детям, Групповой отдых в КАрпатах, Экскурсионные туры для школьных груп в Карпаты, Отдых детский в Карпатах, Цены 2014 на детский отдых в Карпатах, Лето 2014 в Карпатах, Летние лагеря 2014 в Карпатах, Карпаты 2014 программы отдыха, Туры выходного дня в Карпаты, Дитячий відпочинок в Карпатах, Групові шкільні пропозиції відпочинку в Карпатах, Ціни на дитячий відпочинок в Карпатах 2014, ЦІни 2014 на дитячі табори в Карпатах, Дитячий табір Петрос офіційний сайт, Контактній телефони ьаборів в Карпатах, Верховина дитячий відпочинок, Групові заїзди в Карпати, Ціни на відпочинок в Карпатах

 

ЗИМОВІ ЛИЖНІ ТАБОРИ 2024

ДИТЯЧІ МОВНІ ТАБОРИ та ШКОЛИ ЗАКОРДОНОМ 2023-2024

 
 

 

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК: дитячий табір, тури для школярів, мовний табір, цікаві екскурсії, групові поїздки по Україні та закордон

...Який би дитячий табір ви не обрали для відпочинку Вашої дитини - це завжди позитив. Адже активний дитячий табір - це гори, мотузковий екстрім-парк, рафтінг, гвинтівки, початкова тур.підготовка, творчість.

А можливо, саме для вашої дитини-школяра чи підлітка більш до вподоби будуть акторська мастерність, слеклайн, прогулянка на конях, фотобаттл, квести, кубік Рубіка.

Кожна поїздка для школяра - це можливість чогось навчитись нового та позбутись страхів: публічні виступи, сила переконань, віра в себе, ораторське мистецтво, журналістика

 ЛІТНІЙ ТАБІР 2024 під Києвом чи у Київській області
 ЛіІТНІЙ ТАБІР 2024 У КАРПАТИ чи на ЗАКАРПАТТІ
 ЛІТНІЙ ТАБІР 2024 на морі в УКРАЇНІ
 ЛІТНІЙ ТАБІР 2024 В БОЛГАРІЇ на канікули: для школярів та підлітків
 ДИТЯЧИЙ МОВНИЙ ТАБІР 2024 в ГРЕЦІЯ
 ДИТЯЧИЙ МОВНИЙ ТАБІР 2024 СЛОВАЧЧИНА
 
 
Шкільні тури в Європу на весняні, літні та зимові канікули 2024

 

...

 

ЛЬВІВ: тури, екскурсії, готелі. бази відпочинку, дитячі табори

..

ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 4*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 3*
ГОТЕЛІ ЛЬВІВ 2*
 

 

..

   
online pharmacy *** buy cialis professional